Toimi näin:

1. Mene sivun Ota yhteyttä kohtaan ja kerro ideastasi

2. Sitovissa tilauksissa teen sinulle raakaluonnoksen sähköpostitse

3. Teemme halutessasi muutoksia luonnokseen ja sen jälkeen vain hyväksyt tilauksen

4. Maksat puolet kengistä ennen työn aloittamista ja puolet, kun kengät ovat valmiit. (Paypal)

5. Lopuksi nautit törkeän tyylikkäistä vain sinulle kustomoiduista kengistä! (MYÖS LAHJAKSI!)

So Simple!


Hinnat:

Lähtöhinta töilleni on 200€ (mikä sisältää 6h työtä)

Mitä yksityiskohtaisempi maalaus sitä vaativampi ja aikaavievämpi työ on! Saat tarjouksen kengistä ennen kuin sitoudut maksamaan mitään.

Tässä alla kenkiä joihin meni noin 6h:

 


Kenkien maalaamisessa käytetään nahalle ja kankaalle soveltuvia maaleja mm. valmistajilta Angelus ja Jacquard. Maalattavia kenkiä ovat nahka- ja kangaskengät. Joissakin tapauksissa kenkiä joissa on ns. patenttinahkaa (patent leather) voi myös maalata. Keino- tai mokkanahkaa voi myös maalata mutta maali ei tule kengän pinnassa pysymään niin hyvin kiinni kuin nahkakengissä.

Ennen maalausta jokainen kenkä käy läpi pohjatyöprosessin eli tehdaslakan poiston kengän pinnalta. Näin maali tarttuu hyvin nahan pintaan. Lopuksi kenkä saa vielä maalille sopivan käsittelyn viimeistelyaineella. Viimeistelyaine suojaa maalia mutta kenkiä kannattaa käyttää varoen.

Muistathan että kengät ovat täysin käyttökelpoisia, mutta kuten normaalitkin kengät, ne kuluvat käytössä. Käsinmaalatut kengät eivät kestä kulutusta samalla tavalla kuin tehdasvalmisteiset. Jokainen maalattu kenkä on taideteos, joten käytä niitä sen mukaisesti.